Fest & Event - Velkommen til Bellinge

Gå til indhold

Hoved menu:

Livet i Bellinge > butikker

ÅBNINGSTIDER
Mandag   09.00-16.00

Tirsdag    09.00-16.00

Onsdag    09.00-16.00

Torsdag   09.00-16.00

Fredag     09.00-16.00

Lørdag     Efter aftale

Søndag     Lukket
KontaktMailHjemmesideFESTOGEVENT beskæftiger sig hovedsageligt med planlægning og afholdelse af Firmaarrangementer, herunder teambuilding, events, firmafester, temafester samt telt og serviceudlejning. Vi varetager alle typer arrangementer hvor intet er for stort og intet er småt.
MEEEN.... Den gode idé alene skaber ikke succesen.
Der er mange faktorer at holde styr på når der skal holdes fest. Alle detaljer skal være i orden, og hvis ikke udstyret, planlægningen og logistikken er gennemprøvet til mindste detalje, kan selv det bedste koncept falde til jorden.
Strategisk planlægning og forudsigelse af komplikationer, er Festogevent's styrke. Vi har lavet tusindvis af events siden 1986, og har herigennem opbygget den erfaring, der skal til for at udføre events af højeste kvalitet. Derfor har vi også hos Festogevent valgt at alt vores festudstyr kommer fra eget lager, så vi 100% kan stå inde for kvaliteten.
Så med Festogevent som samarbejdspartner, får du som kunde over 25 års brancheerfaring i en moderne Kvalitets bevidst virksomhed.
Du kan altså være sikker på at rådgivning, know-how, kæmpe udvalg og alle processer lever op til de høje forventninger der stilles når du som privat eller virksomhed skal afholde fester eller events.
Vi har fuldtids-bemanding med dygtige konsulenter der kan kontaktes døgnet rundt og med egen kørselsafdeling, så vi er altid parat til at hjælpe dig, uanset størrelsen af dit arrangement.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu