Livet i Bellinge - Velkommen til Bellinge

Gå til indhold

Hoved menu:

Bellinge ligger som en oase i den sydvestlige del af Odense og er med sine over 4000 indbyggere en større satelitby. Her er tæt på motorvejen og industrikvarter. I Bellinge nyder man freden og naturen og alligevel ligger det kun 10 km fra centrum af Danmarks 3 største by Odense. Bellinge har et blomsterende erhvervsliv, gode indkøbsmuligheder, samt mange gode fritidstilbud for både børn og voksne. Dette gør Bellinge til et attraktivt sted at bo, dette vidner den store udvidelse af byen om. Der bliver bygget mange nye boliger og flere er på vej i fremtiden.

På Bellinge.dk finde du oplysninger både for byens borgere eller som overvejende tilflytter. Starter du firma, butik eller forening op kan du se hvad Bellinge Handels- og Håndværkerforening og dets mere end 50 medlemmer kan gøre for dig. Du kan se hvilke begivenheder og arrangementer der kommer i Bellinge samt lokalområdet i kalenderen.

Vi håber du finder hvad du søger, samt finder Bellinge.dk så interessant, at du vil anbefale siden til andre og benytte dig af bellinge.dk igen.Med venlig hilsen
Bellinge Handels- og Håndværkerforening

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu