Star Sko - Velkommen til Bellinge

Gå til indhold

Hoved menu:

Livet i Bellinge > butikker
Star Sko har fået nye ejere, som vil føre butikken videre i den samme ånd. Dorte og Alf så at Star Sko var til salg og følte at butikken ville være den perfekte ramme for en spændende fremtid for hele familien, der består af mor, far og tre børn. Caroline på 14, Cathrine på 17 og Christoffer på 20.
Star Sko har eksisteret siden 1964 og har siden 1987 solgt fodtøj til private. Det betyder, at vi har opnået en stor erfaring i servicering af vore kunder. Vi er ikke medlem af nogen indkøbsforening, hvorfor du hos os finder mange mærker, du ellers ikke ser.

Butikken er i dag delt op i en voksen- og en børneafdeling. Voksenafdelingen rummer 7-9.000 par i alt. Træsko, gummistøvler, støvler, sandaler, pumps, snøresko, hyttesko ect. Helt ekstraordinært har vi også enkelte damesko op til str. 44 og herrersko op til str. 50

Vor børneafdelingen rummer et af landets største udvalg, altid mindst 4.000 par på lager, startende fra str. 17. Vores kunder kører derfor meget sjældent forgæves. Der er legeøer og playstations, så ungerne er beskæftiget mens mor og far kigger.

I 2001 besluttede vi at udvide butiksarealet, så det i dag er over 800 m2! Ombygningen stod færdig den 7. juni 2001, og vi kunne med stolthed slå dørene op til landets nok største børneafdeling - både med hensyn til plads og udvalg. Der er lagt vægt på, at ungerne føler sig velkomne, og de voksne ikke behøver at blive stresset.

Dame og herreafdelingen er indrettet meget anderledes, end du før har set. Som uafhængige kan vi selv bestemme farver og inventar. Vi har lagt vægt på hyggen og det hjemlige, møblementet er antikt. Du er velkommen til at byde på det! Nyt indgangsparti med rampe til kørestole blev der også lavet.

Butikkens størrelse, vores kæmpe sortiment, de børnevenlige faciliteter og et yderst servicemindet og kvalificeret personale, gør det til en oplevelse for hele familien af besøge vores butik.

´Flot og lækkert´, ´sød betjening´ og ´Vi kan altid finde noget hos jer´er de mange positive kommentarer.

ÅBNINGSTIDER
Mandag   10.00-17.30

Tirsdag    10.00-17.30

Onsdag    10.00-17.30

Torsdag   10.00-17.30

Fredag     10.00-18.00

Lørdag     09.30-13.00

Søndag     Lukket
KontaktMailHjemmesideTilbage til indhold | Retur til hoved menu